Susanne Muskens 
/

scmuskens@gmail.com

 

MIJN BEDRIJF

Een Wade maken is mijn bijdrage aan de  mooie begrafenis van Uw Dierbare Overledene.

Al vanaf t begin van onze jaartelling worden mensen prachtig in doeken gewikkeld.

 IEMAND KAN  ZOWEL ;

IN EEN WADE OOK WEL  WIKKELGOED GENOEMD, BEGRAVEN ALS GECREMEERD WORDEN .

 Steeds meer mensen kiezen bewust voor zo goed mogelijk omgaan met onze aarde,op deze manier wordt aan dat element, levenswijze, bijgedragen.

 mijn persoonlijke benadering zal u goed doen,door het begraven van mijn zusje Maartje werd ik geïnspireerd om deze waden te gaan maken voor u.

mijn persoonlijke ervaring was dat ik het zo mooi vond zoals zij begraven wilde worden.Ook is zij begraven op een zeer natuurlijke manier op een prachtige begraafplaats .Maartje werd in een kartonnen kist begraven deze hadden de kinderen en kleinkinderen heel mooi beplakt .

( deze kartonnen doods-kisten zijn zelfs bij ikea verkrijgbaar. ik dacht hoe kan dat een kartonnen kist maar deze zijn bijna niet te onderscheiden van een gewone kist.)

letwel het gaat mij niet om goedkoop maar u kunt alles zo perfect bij elkaar passen in kleur en creativiteit.

 Zoveel mogelijk wordt met u in overleg de Stof uitgekozen, de kleuren en  het materiaal, ALTIJD NATUURLIJKE STOFFEN.

Om te zorgen dat de WADE zo spoedig mogelijk bij u kan komen kunt u het best telefonisch overleggen,bel 0652463366 bij geen gehoor stuurt u snel een sms  of email naar scmuskens @gmail.com.

DE LENGTE EN DE BREEDTE VAN DE OVERLEDENE IS BELANGRIJK HOPELIJK KUNT U DIE DOORGEVEN AAN MIJ,eigenlijk alleen van belang bij iemand die extra lang of breed is.


SCHILDERIJEN DIE GEBRUIKT ZIJN ZIJN VAN MIJN ZOON WILLEM-JELGER JANSSEN